Bestiller tre skip

Cosco Shipping Bulk bestiller tre newcastlemax.

Børs

Cosco Shipping Bulk bestiller tre newcastlemax, på 210.000 dødvekttonn hver, fra Tianjin Xingang Shibuilding Industry, ifølge Splash 24/7.Ordren er første del av 16 newcastlemax som vil brukes for transport av bauksitt under en avtale med Aluminium Corporation of China (Chalco), ifølge nyhetstjenesten.Skipene vil leveres fra 2021, opplyses det.Skipene skal ifølge Splash 24/7 frakte bauksitt fra Guineas Boffa bauksitt-prosjekt i henhold til en avtale med Aluminium Corporation of China (Chalco).Rederiet bestilte 10 newcastlemax fra Cosco Shipping Heavy Industry tidligere denne uken, samt tre skip fra Beihai Shipbuilding. Etter det Splash forstår har Cosco planer om å bestille opptil 30 skip.

newcastlemax
bulkmarkedet
bulkskip
cosco
Nyheter
Børs