Bezos' ekskone får 321 milliarder i historiens dyreste skilsmisse

FILE - In this March 4, 2018 file photo, Jeff Bezos and wife MacKenzie Bezos arrive at the Vanity Fair Oscar Party in Beverly Hills, Calif. Jeff Bezos and MacKenzie, announced Thursday, April 4, 2019, in a series of tweets that they have finalized their divorce, ending a 25-year marriage that played a role in the creation of the online shopping giant. (Photo by Evan Agostini/Invision/AP, File) Evan Agostini

Amazon-gründer Jeff Bezos beholder 75 prosent av Amazon-aksjene.

MacKenzie Bezos går ut av ekteskapet med Amazon-aksjer til en verdi av svimlende 36 milliarder dollar, tilsvarende 321 milliarder kroner.Bezos, som er verdens rikeste mann, sitter igjen med 75 prosent av parets Amazon-aksjer, i tillegg til alle aksjene deres i avisen The Washington Post.Ifølge magasinet Forbes gjør skilsmisseoppgjøret MacKenzie Bezos til verdens tredje rikeste kvinne, etter L'Oréal-arving Françoise Bettencourt Meyers og Walmart-arving Alice Walton.– Jeg er takknemlig for hennes støtte og for hennes vennlighet i denne prosessen, og ser fram til vårt nye forhold som venner og medforeldre, skriver Jeff Bezos på Twitter.Paret, som har fire barn, skilles etter 25 års ekteskap.(©NTB)


Les også