Blir ny toppsjef i Avance Gas

Andersen ut, Andersen inn.

Avance Gas har ansatt Ulrik Andersen som ny administrerende direktør, går det frem av en børsmelding.Andersen tiltrer august 2019.Den nyansatte toppsjefen kommer fra jobben som kommersiell direktør for shipping i Petredec.Les også: Null i bonus for første gangFør dette har vært toppsjef i Neu Gas Shipping og sjef for VLGC-poolen i Maersk Tankers.Han ser lyst på fremtiden for de største gasskipene (VLGC - very large gas carriers).- Utsiktene for VLGC-markedet er positive, og jeg tror Avance Gas med sin sterke organisasjon og fleksible flåte er godt posisjonert for fullt ut å dra nytte av dette fremover, sier Andersen i en kommentar.John Fredriksen har kjøpt seg opp til å bli rederiets største eier.Les også: Andersen gir seg i Avance Gas