Boeing anslår MAX-comeback i juli

Siste testflygning gjennomført.

Boeing har fortalt noen 737 Max-eiere at selskapet sikter mot en godkjennelse av programvareoppdateringen fra amerikanske luftfartsmyndigheter (FAA) så tidlig som den tredje uken i mai, opplyser to kilder til Reuters.I så fall kan flyene være i luften rundt midten av juli.Boeing har dog ikke levert den endelige programvarepakken til FAA for godkjennelse, hevder de samme kildene, som heller ikke vet sikkert hvor lang tid en resertifiseringsprosess vil ta. Boeing-sjef Dennis Muilenburg opplyste i forrige uke at selskapet hadde gjennomført den siste testflygningen med den nye MAX-programvaren, før en siste sertifiseringsflygning.Etter å ha falt noe i ordinær handel på Wall Street i går, lettet Boeing-aksjen 0,1 prosent til 374,50 dollar i etterhandelen. Her hjemme faller Norwegian 0,1 prosent til 39,70 kroner i tidlig handel onsdag.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også