Børsene i Japan stiger

Børs

Det er blandet stemning på Asia-børsene torsdag morgen.I Japan klatrer Nikkei 0,51 prosent, mens den bredere Topix-indeksen er opp 0,60 prosent.Den japanske sentralbanken besluttet i morges som ventet å holde styringsrenten uendret .I Kina faller derimot Shanghai Composite 0,71 prosent, og CSI er 300 er ned 0,71 prosent. Hang Seng i Hong Kong svekkes 0,07 prosent.Kospi i Sør-Korea er ned 0,34 prosent, mens Straits Times i Singapore faller 0,11 prosent.Børsen i Australia er stengt.Ifølge Bloomberg gjør positive overraskelser i resultatsesongen lite med bekymringene for veksten i regionen, mens investorene i Asia nå stiller spørsmål ved om Kina vil fortsette sin stimuli.Wall StreetOnsdagens handel i USA ble preget av utvalgte kvartalsrapporter, der det var blandet nytt.Blant de som hadde vært ute i ilden tidligere var dagens skuffelse telekom- og nettselskapet AT&T, der nedgangen i antall abonnenter på direkteTV skuffet, og investorene sendte aksjen ned 4,11 prosent til 30,78 dollar per aksje. På andre siden imponerte eBay og Domino's , og endte opp henholdsvis 5,04 og 5,17 prosent. Dow Jones endte i 26.598,07 etter en nedgang på 0,22 prosent, mens S&P 500 falt 0,22 prosent til 2.927,08. NASDAQ endte på 7.784,41 etter en nedgang på 0,34 prosent.Tungvekterne Facebook og Microsoft hadde ikke vært i ilden enda børsene stengte, men kom rett etter handelsslutt.

asia-børsene
nikkei 225
topix
shanghai composite
hang seng
Nyheter
Markedskommentarer
Børs