Capesize-ratene faller videre

Baltic dry faller.

Baltic Dry-indeksen er ned 0,6 prosent til 685 poeng, ifølge TDN Direkt.Capeszie fortsetter fallet med en nedgang på 2,7 prosent til 3.695. Panamax klatrer 0,7 prosent til 8.873, mens både Handysize og Supramax faller 0,7 prosent til henholdsvis 6.843 og 9.035.I sin ukentlige oppdatering skriver Cleaves Securities at deres optimisme for stigende Capesize-rater etter syklonen i Australia, viste seg å bli en skuffelse. Videre skriver meglerhuset at flere negative nyheter fra Vale førte til at Capesize-ratene nærmet seg all-time low.Panamax var det eneste lyspunktet med god støtte fra aktivitet i vest-Atlanteren, ifølge Cleaves.På Oslo Børs faller Golden Ocean 0,29 prosent, mens Jinhui Shipping klatrer 1,78 prosent. Star Bulk er uendret.


Les også