ContextVision snur minus til pluss

ContextVision øker på topp og på bunn. 

Ultralyd. Hentet fra contextvision.com.
Børs

ContextVision melder om et resultat etter skatt på 3,3 millioner svenske kroner i 1. kvartal 2019, mot minus 3,1 millioner kroner i samme periode året før.Resultat per aksje ble 0,4 kroner, mot minus 0,4 kroner ved samme korsvei i fjor.Resultatet før skatt ble 4,2 millioner kroner, sammenlignet med minus 3,1 millioner kroner i fjor.Driftsresultatet ble 4,3 millioner kroner, mot minus 3,1 millioner kroner året før.Driftsinntektene beløp seg til 21,1 millioner kroner, sammenlignet med 19,2 millioner kroner i 1. kvartal 2018.To nye treårskontrakter ble signert med to av ContextVisions større kunder i Asia og USA. Samlet rapporterte selskapet i første kvartal et sterkt salg i Asia, mens det europeiske markedet forble flatt i forhold til samme kvartal i 2018. I USA falt salget noe, sammenlignet med samme periode i fjor, som følge av en utsatt ordre. - Etter vårt beste år noensinne i fjor, fortsetter salget å vokse inn i første kvartal i år. Veksten i kvartalet kommer fra vår virksomhet i Asia, sier konsernsjef Fredrik Palm i en melding. - Denne stabile globale veksten er skapt av et vellykket langsiktig fokus innen vår medisinske bildebehandling, sier Palm videre.Her er rapporten og presentasjonen

contextvision
Nyheter
Børs