Da er handelen i gang på New York-børsen

Børs

To minutter etter at handelen tok til på New York-børsen har Nasdaq-indeksen lagt på seg 0,07 prosent og står i 8.152,38 poeng, mens Dow Jones står i 26.554,77 poeng etter en oppgang på 0,04 prosent.De kommende ukene vil inntjeningssesongen være i fokus, både i USA og Europa. Det kommer i tillegg en rekke viktige nøkkeltall, der høydepunktet er arbeidsmarkedsrapporten fra USA på fredag.«Det ventes igjen en sterk rapport, med uendret arbeidsledighet på 3,8 prosent og 181.000 nye sysselsatte i april. Det ventes også høyere lønnsvekst, og som nevnt tidligere, er dette noe som kan legge press på selskapenes marginer fremover», skriver sjefstrateg Sigrid Wilter Slørstad i Nordea Markets i en oppdatering.Dagens makroTall fra amerikanske myndigheter viser at privat forbruk i USA var opp 0,9 prosent på månedsbasis i mars. Det var ifølge vår makrokalender ventet en oppgang på 0,7 prosent. Private inntekter steg 0,1 prosent i mars, mot 0,2 prosent i februar. Det var her ventet en oppgang på 0,4 prosent. 

wall street
Nyheter
Børs