Da er handelen i gang på Wall Street

To minutter etter at handelen tok til på New York-børsen har Nasdaq-indeksen lagt på seg 0,04 prosent og står i 7.987,40 poeng, mens Dow Jones står i 26.400,18 poeng etter en nedgang på 0,05 prosent.Tall fra New York Federal Reserve viser at Empire Manufacturing-indeksen var 10,1 i april, opp fra 3,7 i mars. Det var ifølge vår makrokalender ventet en indeks på 6,0.Empire Manufacturing er den første regionale undersøkelsen om forventningene til de amerikanske innkjøpssjefene. - JP Morgan, Goldman Sachs, og Wells Fargo, tre av verdens aller største finansforetak, leverte knallsterke resultater for 1. kvartal fredag. De positive resultatene har gitt fornyet optimisme blant verdens investorer, som sendte de amerikanske børsene opp før helgen. Tilsvarende positiv utvikling ble det i Asia i natt, skriver analysesjef Roger Berntsen i dagens rapport fra Netfonds.