De norske aksjene i USA og Canada

Slik gikk det med de norske aksjene i USA og Canada fredag kveld.

Dow Jones steg fredag 0,82 prosent, S&P 500 steg 0,67 prosent og Nasdaq endte opp 0,78 prosent. Fredagens handel var preget av USAs finansminister Steven Mnuchin som krev i en Tweet at diskusjonene mellom USA og Kina har vist seg å være konstruktive. Av nøkkeltall økte private inntekter i USA med 0,2 prosent på månedsbasis i februar mot en konsensus på 0,3 prosent. Det private forbruket seg med 0,1 prosent også svakere enn konsensus på 0,3 prosent. Oppgangen markerer den største oppgangen for S&P 500 i ett enkelt kvartal siden 2009. Indeksen endte opp 12,3 prosent foran Dow Jones med en kvartalsvis oppgang på 10,3 prosent, men bak Nasdaq som steg hele 15,6 prosent i kvartalet, ifølge tall fra CNBC .Hele USA-kommentaren her


CFO

NattoPharma ASA • Lysaker