De norske aksjene i USA og Canada

Slik gikk det med de norske aksjene i USA og Canada onsdag kveld.

Børs

Handelen ble preget av utvalgte kvartalsrapporter, der det var blandet nytt onsdag.Tungvekterne Facebook og Microsoft hadde ikke vært i ilden enda børsene stengte, men det kom rett etter handelsslutt.Blant de som hadde vært ute i ilden tidligere var dagens skuffelse telekom- og nettselskapet AT&T, der nedgangen i antall abonnenter på direkteTV skuffet, og investorene sendte aksjen ned 4,11 prosent til 30,78 dollar per aksje. På den andre siden imponerte eBay og Domino's , og endte opp henholdsvis 5,04 og 5,17 prosent. Dow Jones endte i 26.598,07 etter en nedgang på 0,22 prosent. S&P 500 endte på 2.927,08 etter en nedgang på 0,22 prosent. Nasdaq endte på 7.784,41 etter en nedgang på 0,34 prosent.Hele USA-kommentaren her

de norske aksjene i usa og canada
usa
canada
Nyheter
Børs