De norske aksjene i USA og Canada

Slik gikk det med de norske aksjene i USA og Canada torsdag kveld.

FED signaliserte onsdag, i referatet fra det siste rentemøtet, at det kanskje ikke blir flere rentehevinger i 2019, begrunnet i usikkerhet rundt veksten i USA og verdensøkonomien fremover.Frykt for at resultatene i de børsnoterte selskapene skal falle for første gang på tre år holdt investorene på tå hev på børsene i New York. Fredag kommer kanskje noen flere signaler om utsiktene fremover?Midt i usikkerheten kom det torsdag tall som viste at førstegangssøkende til arbeidsledighetstrygd falt for 4. uke på rad og var den laveste på 50 år , i uken som ble avsluttet 6. april. Det månedlige snittet falt til 207.000. Det var også det laveste siden 1969.Dow Jones falt 0,05 prosent til 26.143,06. S&P 500 endte opp 0,11 poeng til 2.888,32. Nasdaq falt 0,21 prosent.Hele USA-kommentaren her