Dette skal Norwegian bruke sommeren på

Refinansiering og 737 MAX.

Børs

Norwegian vil bruke sommeren til å vurdere hva selskapet skal gjøre med obligasjonen som forfaller desember 2019, melder TDN Direkt.- Per i dag har vi ikke tatt stilling til hverken hva vi ønsker å gjøre eller til hvilke betingelser det er interessant å refinansiere. Fokus nå de neste månedene er først og fremst rundt driften, og å komme best mulig ut av MAX-situasjonen og samtidig sørge for at vi kommer godt gjennom resten av året rent operasjonelt, skriver finansdirektør Geir Karlsen i en e-post til nyhetsbyrået.Wall Street Journal omtaler tirsdag mandagens melding fra Boeing om at sensorvarslingen ikke virket på alle 737 MAX-flyene, grunnet en tidligere ikke-offentliggjort feil fra deres side.Norwegian falt 3,1 prosent til 37,37 kroner på Oslo Børs mandag.

Norwegian
norwegian air shuttle
refinansiering
geir karlsen
boeing 737 max
Nyheter
Børs