Dette skjer i dag - fredag

Resultatsesongen fortsetter for fullt.

Børs

Resultater, NorgeAker BPAxactorEntraHøland og Setskog SparebankIteraProtector ForsikringScatec SolarSogn SparebankStrongPointBouvet, Itera, Olav Thon Eiendomsselskap, Saga Tankers, SalMar, SeaBird Exploration og Sparebanken Vest legger frem årsrapporter.Videre avholder Aker, Awilco LNG, Entra, Hofseth BioCare, Lyse, Salmones Camanchaca og StrongPoint ordinære generalforsamlinger.Resultater, utenlands AutolivChevronExxonMobilIntrumSkanskaInternasjonalt skal 193 selskaper i ilden. Oversikten her.Makro, Norge (SSB)Skogsveier, 2018Transport og lagring, strukturstatistikk, 2017, endelige tallFlyttinger, 2018Kostnadsindeks for lastebiltransport, 1. kvartal 2019Kommunestyre- og fylkestingsvalget, personer med stemmerett, 2019, foreløpige tallNæringslivstjenester, strukturstatistikk, 2017Regnskap for ikke-finansielle aksjeselskaper, 2017Tallene slippes som vanlig klokken 08:00.Makro, utenlandsJapan: Industriproduksjon, marsJapan: Arbeidsledighet, marsJapan: KPI, marsJapan: Detaljhandel, marsFrankrike (08:45): Forbrukertillit, aprilSverige (09:30): Detaljhandel, marsUSA (14:30): BNP, 1. kvartalUSA (16:00): Michigan konsumsentiment, aprilKilder: Oslo Børs, SSB, CNBC, TDN Direkt

resultatsesong
wall street
aker bp
yara
scatec solar
axactor
protector forsikring
Nyheter
Børs