- Dette vil påvirke aksjekursen fremover

Aksjen er opp rundt 25 prosent så langt i år.

Børs

DNB Markets tok tidligere i år opp dekning på Scatec Solar, med en kjøpsanbefaling og et kursmål på 100 kroner per aksje. Kursen endte onsdag på 91,70 kroner, og aksjen er dermed opp rundt 25 prosent så langt i år.Selskapet legger frem tallene for 1. kvartal i morgen tidlig, og DNB Markets' estimater er på linje med konsensus.«Etter vårt syn, og forutsatt EBITDA- og kontantstrømtall på linje med forventningene, vil den videre kursutviklingen være avhengig av fremdriften på selskapets allerede annonserte kapasitetsutvidelser på 1,071MW, samt på ytterligere konkretisering av prosjekter som vil bevege selskapet i retning av den samlede målsettingen om en kapasitet på 3.5GW», heter det i en fersk oppdatering fra meglerhuset.I skrivende stund er aksjen opp 0,33 prosent på Oslo Børs, til 92 kroner.

aksjetips
dnb markets
scatec solar
kursutvikling
aksje
aksjekurs
Nyheter
Børs