Diamond Offshore sikrer flere kontrakter

Mer arbeid til Diamond Offshore. 

Børs

Diamond Offshore har sikret flere kontrakter, ifølge selskapets flåteoppdatering mandag.Rederiet har sikret kontrakt for «Ocean BlackRhino» med Woodside i Senegal. Ventet oppstart er i fjerde kvartal 2020, med estimert varighet på tre år.Videre har Diamond Offshore fått kontrakt for «Ocean BlackHawk» med Woodside i Senegal, med ventet oppstart i første kvartal 2022 med estimert varighet på ett år.I tillegg har semiriggen «Ocean GreatWhite» sikret kontrakt med en «ledende UK-operatør», som vil følge direkte etter at den inneværende kontrakten med Siccar Point Energy er gjennomført.Diamond Offshore har også sikret en ny kontrakt for semiriggen «Ocean Apex» med BP i Australia, som ventes å starte i oktober 2020 og ventes gjennomført i desember 2020.

diamond offshore drilling
Nyheter
Børs