DNB Markets om Norwegian

Analytikerne venter spent på presentasjonen.

Børs

Rundt 50 kvartalsrapporter legges ut i de nordiske markedene før børsåpning i dag, og blant disse er Norwegian.Selskapet har tidligere meldt om en gevinst på 896 millioner kroner knyttet til sikringskontrakter for drivstoff, og justert for denne kom EBITDAR for kvartalet inn på minus 716 millioner kroner, mot DNB Markets' estimat på minus 725 millioner kroner.«På helt kort sikt venter vi at reaksjonen i aksjen vil avhenge av hva selskapet sier om mulige kostnader i forbindelse med Boeings problemer med 737 MAX flyene, i hvilken grad nedjustert investeringsnivå for 2019 og 2020 blir ytterligere konkretisert, og hva ledelsen sier om eventuelt salg av eiendeler», heter det i en fersk oppdatering fra meglerhuset.Kursen endte onsdag på 38,51 kroner. Før justeringer har analytikerne i DNB Markets en kjøpsanbefaling på Norwegian, med et kursmål på 65 kroner.Flyselskapet meldte om et resultat etter skatt på minus 1.489,4 millioner kroner i 1. kvartal 2019, mot minus 46,2 millioner kroner i samme periode året før.Ifølge TDN Finans var det ventet et resultat på minus 1.654 millioner kroner.Resultat per aksje ble minus 16,4 kroner, mot minus 0,7 kroner ved samme korsvei i fjor. Forventningen var minus 12,13 kroner.

dnb markets
norwegian air shuttle
1. kvartal
Nyheter
Børs