Elkem foreslår nye styremedlemmer

Elkem har fredag publisert innkalling til ordinær generalforsamling.

Styret i Elkem foreslår å utvide antall medlemmer i styret med to personer, fremgår det av innkallingen til selskapets generalforsamling fredag. Alle styremedlemmer foreslås gjenvalgt, med unntak av Guihua Pei, som ikke tar gjenvalg. Zhigang Hao, Yougen Ge og Marianne Johnsen foreslås som nye styremedlemmer. Forslaget til styremedlemmer er Michael Koenig, styreleder, Olivier Louis Gerard Tillette de Clermont-Tonnerre, Anja Isabel Dotzenrath, Caroline Gregoire Sainte Marie, Dag Jakob Opedal, Zhigang Hao, Yougen Ge og Marianne Johnsen, heter det i innkallelsen.Videre går det frem at styret ber om fullmakt til å kjøpe tilbake opptil ti prosent av egne aksjer.


CFO

NattoPharma ASA • Lysaker