Etterspørselen øker markant - sikrer to nye kontrakter

Seabird-skip. Foto: Seabird Exploration.

SeaBird Exploration har blitt tildelt to nye kontrakter, opplyses det i en børsmelding.Den første er en nisje 3D-studie i Vest-Afrika med en samlet verdi på cirka 6,5 millioner dollar. Oppstart forventes til 2. kvartal 2019, med en total varighet på cirka 80 dager.Selskapet har også inngått en kontrakt for en OBN-undersøkelse i Mexicogulfen. Denne har en forventet varighet på tre uker, og vil starte i begynnelsen av april.SeaBird melder at de nå ser økende etterspørsel etter tjenester innen kildeskip, 2D- og nisje 3D-markedene. I 2018 steg den totale varigheten på mottatte anbud 52 prosent, sammenlignet med året før, og selskapet opplevde en 40 prosent økning i antall dager på kontrakt.Som et resultat av dette er prisene på ny kontrakter på tvers av de tre segmentene opp 15-30 prosent på årsbasis.Selskapet måtte som følge av den økte etterspørselene også takke nei til arbeid i første kvartal 2019, og vurderer derfor nå flere muligheter for kapasitetsekspansjon i flåten.Les hele meldingen her.