Europris-arving prøver igjen - med tre millioner i rabatt

Maria Høili dumper prisen på gården i Lier.

Maria Høili, datter av Europris-gründer Terje Høili, har igjen lagt gården i Lier ut for salg. Denne gangen til 35 millioner kroner, en rabatt på tre millioner.I 2016 ble gården forsøkt solgt for 38 millioner kroner.Det var broren Dag Høili som opprinnelig kjøpte huset i 2009, og ifølge eierskiftehistorikken betalte Høili den gang 14,8 millioner kroner for gårdsbruket. Etter det Hegnar.no erfarer solgte han gården til søsteren sin i 2013 for 27 millioner kroner.13 hestebokserHovedhuset inneholder ifølge annonsen på Finn blant annet flere stuer, kjøkken, fem soverom med egne bad - samt stor terrasse med utekjøkken, grill og Jacuzzi og egen karpedam.I garasjen er det plass til to -tre biler. Stallen har 13 hestebokser, vaskeplass og oppholdsrom.«Eiendommen er på til sammen 121 mål. Det er i dag hesteaktivitet på eiendommen og tomten er i det vesentligste opparbeidet for hold av hest med inngjerdet beiteområder, paddocker, samt ridebane», heter det i annonsen.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også