Fersk oppdatering fra Prosafe

Prosafe oppdaterer markedet om utviklingen i 1. kvartal.

Kjetil Alsvik

Prosafe hadde i 1. kvartal en utnyttelsesgrad på 62,5 prosent, opplyses det i en børsmelding.Safe Scandinavia har operert ved AkerBPs Ula-plattform siden 1. september, og har vært i arbeid hele kvartalet.Safe Caledonia har lagt i opplag ved Scapa Flow i Storbritannia, og har planlagt arbeid for en stor olje- og gassoperatør på britisk sokkel fra midten av april.Safe Notos har vært på kontrakt med Petrobras i Brasil siden desember 2016, og var i full utnyttelse hele kvartalet.Både Safe Boreas og Safe Zephyrus fortsatte sitt arbeid for Equinor, og har også vært i full utnyttelse i hele 1. kvartal.Safe Concordia har operert på en 200-dagers kontrakt for Modec i Brasil siden slutten av oktober 2018, og var i full utnyttelse.Regalia var inaktiv i kvartalet, og gjennomgår for tiden en SPS-undersøkelse. Den har planlagt oppstart på en 60-dagers kontrakt i britisk del av Nordsjøen fra midten av mai.Safe Bristolia har lagt i opplag i Norge hele perioden.Les hele meldingen her.