Finanstilsynet anbefaler Euronext og Nasdaq

Euronext og Nasdaq har fått spennende post.

Finanstilsynet har overfor Finansdepartementet anbefalt Euronext bør bli godkjent som egnet eier av opptil 100 prosent av Oslo Børs VPS, uten eierskaps- eller andre restriksjoner, skriver Euronext selv i en pressemelding.Euronext avventer nå endelig godkjennelse fra departementet - det siste vesentlige gjenværende forbehold før transaksjonen sluttføres.Samtidig bekrefter Euronext at selskapet vil fremsette et tilbud med samme vilkår til alle aksjonærer som ikke har akseptert deres nåværende tilbud når godkjennelsen fra departementet foreligger.Euronext gjentar videre sin overbevisning om at selskapet vil være den beste eieren for Oslo Børs VPS, og at Oslo Børs VPS, som del av Euronext-familien, vil bli en sterk og ledende børs og verdipapirsentral i Norden, uavhengig av øvrige børser i regionen - og et brohode for videre ekspansjon i Norden.Nasdaq har fått den samme anbefalingen fra Finanstilsynet, bekrefter pressekontakt David Augustsson overfor dn.no mandag morgen.Hele meldingen her.