Fortsetter tilbakekjøpene

Selskapet har falt rundt 95 prosent det siste året.

FOTO: CF-Wesenberg@kolonihaven.no #cfwesenberg CF-Wesenberg
Børs

Kryptogruveselskapet Element har i dag kjøpt tilbake 9766 egne aksjer til en snittkurs på 4,8191 kroner, opplyses det i en børsmelding.Det betyr at selskapet bladde opp rundt 47.000 kroner for aksjene. Ikke et veldig stort beløp, men selskapet har en markedsverdi på kun 38,7 millioner kroner. Etter transaksjonen har Element 176 842 egne aksjer. Selskapet gjorde nylig en aksjespleis der 20 gamle aksjer ble til én ny.Element falt i dag 5,09 prosent på børsen etter en melding om at Elements datterselskap, Aglubang Mining Corporation, har mottatt et krav fra lokale provinsmyndigheter på Filippinene om å stoppe det pågående uttaket av 500 tonn malm fra nikkelressursen på Mindoro.Selskapet har det siste året falt rundt 95 prosent, og tilbakekjøpene tyder på at ledelsen nå mener aksjen er underpriset.Element er et av selskapene som har signert avtale med britiske Alpha Blue Ocean om såkalte «dødsspirallån». En gjennomgang tidligere gjort av Finansavisen viser at selskapene som har fått lån fra Alpha Blue Ocean i gjennomsnitt har falt med 72 prosent, etter inngått låneavtale. I tillegg har Alpha Blue Ocean hatt shortposisjon i Element.

element
alpha blue ocean
Nyheter
Børs