Frykter ny Norwegian-emisjon

Meglerhus nedgraderer.

Børs

ABG Sundal Collier nedgraderer Norwegian fra hold til selg fra hold, og senker kursmålet fra 57 til 30 kroner, går det ifølge TDN Direkt frem av en oppdatering fra meglerhuset fredag.- Vi ser en vesentlig risiko for at Norwegian kommer i finansiell trøbbel, skriver meglerhuset.Meglerhuset mener ifølge nyhetsbyrået at selskapet gjennomfører de riktige stegene, men frykter det ikke er tilstrekkelig.Potensielle likviditetsutfordringer kan ifølge ABG Sundal Collier tvinge Norwegian til en ny emisjon i 2. halvår 2019.TDN Direkt viser videre til at DNB Markets i en oppdatering har kuttet sitt Norwegian-kursmål fra 65 til 60 kroner. Kjøpsanbefalingen fastholdes.Norwegian merker fredag en kraftig pågang av passasjerer etter at SAS har gått ut i streik, med kraftige billettprisøkninger som resultat.Aksjen stiger 2,6 prosent 42,53 kroner på Oslo Børs.

luftfart
abg sundal collier
Norwegian
norwegian air shuttle
emisjon
sas
streik
Nyheter
Aksjeanalyse
Børs
Aksjeanalyse