FILE - In this Jan. 16, 2018 file photo, the General Electric logo is displayed at the top of their Global Operations Center, in the Banks development of downtown Cincinnati. General Electric Co. reports earnings Tuesday, Oct. 30. (AP Photo/John Minchillo, File) John Minchillo

General Electric får får bot på 500 millioner

EU-kommisjonen gir amerikanske General Electric 52 millioner euro i bot for å ha kommet med feilinformasjon i forbindelse med kjøpet av danske LM Wind.

Boten tilsvarer drøyt 500 millioner kroner.– Korrekt informasjon er avgjørende for at EU-kommisjonen skal kunne ta konkurransebeslutninger på et fullverdig faktagrunnlag, sier EUs konkurransekommissær Margrethe Vestager.Boten er ifølge henne ment å vise at EU-kommisjonen tar kravet om korrekt informasjon på største alvor. Selve kjøpet påvirkes ikke av beslutningen.(©NTB)


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også