Havyard Group selger datterselskap

Havyard Group kvitter seg med eierandel i MMC First Process.

Børs

Havyard Group har signert et Head of Terms for salg av selskapets 75 prosent eierandel i MMC First Process, opplyses det i en børsmelding.Kjøper er et konsortium bestående av First Process Holding AS og Credo Partners.Som del av transaksjonen er det ifølge meldingen avtalt at Havyard Group vil kjøpe MMC First Process sin 77 prosent eierandel i MMC Green Technology.«Transaksjonen er basert på en verdsettelse av MMCFP som, ved gjennomførelse, er forventet å bidra til en betydelig effekt på selskapets bokførte egenkapital, og bidra med en substansiell likviditetseffekt. Selskapet og kjøper vil oppdatere markedet vedrørende betingelsene og effektene av transaksjonen ved signering av aksjekjøpsavtalen, som er forventet å være signert senest den 15. Juni», skriver Havyard Group.Transaksjonen er ifølge meldingen betinget av gjennomføring av aksjekjøpsavtaler og Kjøpers due diligence.Les hele meldingen her.

havyard group