Herbjørn Hansson tapte i retten

Tankrederen tapte på alle punkter mot sin tidligere finansdirektør. 

Herbjørn Hanssons nærmeste medarbeider gjennom mange år, Turid Moe Sørensen, sluttet høsten 2017 som finansdirektør i Nordic American Tankers. Den tidligere finansdirektøren tok i desember ut  søksmål mot Nat  for å få oppfylt sin pensjonsavtale. I rettssaken svarte Hansson med å kalle sin tidligere kollega både «grovt illojal» og «ikke kapabel».Mandag kom dommen. Ifølge DN ble ikke Hansson trodd på et eneste punkt, og Sørensen vant saken. Hansson må dermed innen to uker stille bankgaranti fra svenske Seb for pensjonsavtalen på 17,6 millioner kroner til sin tidligere finansdirektør. - Jeg er fornøyd med dommen selvfølgelig, og ønsker å legge dette bak meg. Jeg håper at Nat ser det på samme måte, sier Sørensen til avisen. Hansson besvarte ikke avisens henvendelser mandag.