Innsiden knaller til

Øker forspranget til børsen.

Børs

Innsideporteføljen fortsetter sin seiersgang.Siden fredag før påskeuken har innsiden lagt på seg nye 3,8 prosent, mens hovedindeksen måtte se en nedgang på 0,2 prosent.Porteføljen har nå steget 35,0 prosent hittil i år, mens børsen er 10,3 prosent i pluss.Vi minner om at porteføljen fryses fredager klokken 12:00.80 prosent oppAvance Gas bidro nok en gang til oppturen, med en oppgang på 4,3 prosent.Aksjen kom inn 8. mars etter at konsernsjef Christian Andersen doblet eksponeringen  ved å investere 1,1 millioner kroner, og har siden steget 79,7 prosent.Den samme Andersen er nå ute av sjefsstolen  i det John Fredriksen-dominerte rederiet.Erstatteren er en annen Andersen - Ulrik Andersen.Avisen kan registrere nesten 80 prosent oppgang på de syv ukene.Les også: Null i bonus for første gang Rødt i Nordic SemiMen den suverent sprekeste aksjen i perioden var Nordic Semiconductor, etter et hopp på hele 15,3 prosent.Dermed er oppgangen på 17,7 prosent siden aksjen ble tatt inn 1. mars, trigget av at styreleder Birger K. Steen ved tre anledninger kjøpte aksjer for 3,7 millioner kroner.Videre bidro Sparebanken Sør med en oppgang på 3,6 prosent.Scottish Salmon og Aker BP måtte tåle kursfall på hhv. 0,9 og 3,2 prosent.Ingen endringer gjøres denne uken.Går mot svak ukeHovedindeksen har i skrivende stund falt rundt 0,25 prosent siden lunsjtider fredag, og står nå i 882,16.Blant porteføljeselskapene har Aker BP gått tilbake 4,0 prosent til 285,40 kroner i samme periode.Scottish Salmon er et lyspunkt med sin 5,8 prosent oppgang til 19,12 kroner, mens Nordic Semiconductor er ned 4,8 prosent til 40,96 kroner.Sparebanken Sør har falt 6,5 prosent til 94 kroner.Avance Gas har også trukket nedover, nærmere bestemt med 2,4 prosent til 23,75 kroner siden porteføljen sist ble frosset.

CF Wesenberg

oslo børs
avance gas
nordic semiconductor
sparebanken sør
aker bp
scottish salmon company
birger steen
Nyheter
Aksjeanalyse
Børs
Næringseiendom