- Jeg vil ikke anbefale noen å være i disse aksjene i det hele tatt

Den siste måneden har vært en fornøyelse for aksjonærer i LPG-shipping, kunne vi lese onsdag.Meglerhuset Kepler Cheuvreux pekte også på to andre shippingsegmenter som er klare for en reprising.Trygve Hegnar er imidlertid skeptisk og viste på HegnarTV torsdag til at shipping er kjempekomplisert.- Shipping er kjempekomplisert og det var en opptur på slutten av fjoråret også i tørrlast, også plutselig ramlet det sammen igjen i januar, februar, mars. Jeg mener det er så vanskelig å være i de sektorene at der burde man ikke være hvis man ikke har veldig mye penger, kan leke litt, være her og der. Eller er ekstremt god i shipping, eller er ekstremt god på internasjonale handelsavtaler, eller kan forutse hva Trump sier eller kineserne gjør.- Det er kjempekomplisert og jeg vil ikke anbefale noe å være i disse aksjene i det hele tatt, sa Trygve Hegnar, blant annet. Se hele Økonominyhetene med Trygve Hegnar torsdagDagens gjest var Ola Mæle.