Jekker ned Norwegian-aksjen igjen

HSBC mener Norwegian skal i 15 kroner.

Børs

HSBC kutter kursmålet på Norwegian Air Shuttle til 15 kroner fra tidligere 20 kroner, ifølge en analyse mandag, melder TDN Direkt.Det skjer etter at HSBC jekket ned Norwegian-aksjen til 20 kroner i mars. I skrivende stund står Norwegian-aksjen i 39,21 kroner, opp 1,7 prosent. Meglerhuset spår dermed at aksjen skal mer enn halvere seg fra dagens nivå.Meglerhuset skriver at flyselskapet kan møte på nye kredittutfordringer i vinter og ser ikke åpenbart hvordan Norwegian skal refinansiere obligasjonen på 2,4 milliarder kroner i desember 2019, ifølge TDN Direkt.HSBC anslår videre at egenkapitalen ved årsskiftet 2019/2020 vil være rundt 1,8 milliarder kroner og med typisk sesongmessig tap i første kvartal vil det være vesentlig risiko for selskapets egenkapital-covenant på 1,5 milliarder kroner i første kvartal 2020.

Norwegian
hsbc
Nyheter
Børs