KID-analytiker: - Aksjen er attraktiv

Pareto Securities kommenterer siste tall fra interiørkjeden.

Tall fra KID fredag viser at interiørkjeden løftet topplinjen i første kvartal 2019. Fasiten viste en omsetning på 298,0 millioner kroner, mot 274,9 millioner i samme periode i 2018. Selskapet hadde også en mer salgsdsag og en butikkåpning i kvartalet. Årlig vekst rapporteres til 5,1 prosent. Til sammenligning opererer hadde analytiker i Pareto Securities, Gard Aarvik, et estimat på 3,5 prosent vekst. - Vi finner KID-aksjen attraktiv, som handles til 10,6x 2019e P/E og et utbytteforhold på 8,5-10 prosent i 2019-21e, skriver Aarvik.Ifølge Aarvik vil analytikeren justere EBITDA-estimatet på selskapet opp 1 prosent, men gjør samtidig oppmerksom på at selskapets Q1-bidrag vil bare bidra til 6 prosent av årets samlede EBITDA. Analytikeren har en kjøpsanbefaling på aksjen med et kursmål på 47 kroner.Fredag ettermiddag er aksjen ned 2,1 prosent til 41,10 kroner.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også