Kjempekontrakt for EMGS

EMGS oppdaterer.

28. mars gikk det frem at EMGS deltar i en såkalt «sole-sourced» anbudsprosess for en mangeårig kontrakt. Nå har selskapet ifølge en melding inngått en avtale med det store nasjonale oljeselskapet.Minimumsverdien på kontrakten er 29,3 millioner dollar, og har en maksverdi på 73,3 millioner dollar over en periode på to år. Basert på foreløpige estimater forventer EMGS at hele eller en vesentlig andel av kontraktsverdien vil bli realisert i 2019.Før børsåpning tirsdag var selskapet verdt 322 millioner kroner.EMGS hever seg i skrivende stund hele 55,29 prosent på Oslo Børs.Les også: EMGS snuser på kjempekontraktSelskapet melder også tirsdag at det har sikret en ny garantifasilitet på 7,5 millioner dollar.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også