Kjøper tørrlastskip

Tredje kjøpet på under en måned for Belships

Foto: Belships
Børs

Tørrlastrederiet Belships har inngått en avtale om kjøp av det 55.866 dødvekttonn store Supramax skipet M/V SEPHORA fra Prospero Marine, et selskap kontrollert av den greske rederen Elias Kulukundis, ifølge en børsmelding.Skipet ble bygd av Kawasaki Heavy Industries i Japan i 2007.Belships betaler 12 millioner dollar for skipet, hvorav halvparten vil bli betalt med kontanter. Den andre halvdelen vil bli betalt gjennom en forslått utstedelse av 7.405.114 nye Belships-aksjer til selgeren av skipet til kurs 7,00 kroner pr aksje.Transaksjonen er den tredje Belships gjør på under en måned. Skipet forventes levert i juli 2019, og etter transaksjonen består flåten til Belships av 19 Supramax/Ultramax tørrlastskip.

belships
Nyheter
Børs