Lindex fortsatt i minus

Lindex økte omsetningen, men ser fortsatt rødt.

Børs

Lindex økte sin totale omsetning i svenske kroner i løpet av første kvartal med 4,2 prosent og med 2,8 prosent i lokale valutaer, ifølge en pressemelding. Den sterke omsetningsutviklingen på nett fortsatte med en kvartalsvis økning på 40,9 prosent, heter det.- Det har vært en begivenhetsrik vår med lanseringen av flere nye konsepter og kolleksjoner som har blitt godt mottatt av kundene våre. Vi fortsetter den positive utviklingen, og vi har hatt en sterk omsetningsvekst både i de fysiske butikkene og på nett. Vi har styrket marginen gjennom en økt andel av salg til fullpris og reduserte prisavslag. Vi har også et godt balansert varelager med et lavere varelager enn foregående år og en høyere andel nyheter, sier konsernsjef Susanne Ehnbåge i meldingen.Driftsresultatet for første kvartal økte med 31 millioner svenske kroner og utgjorde minus 131 millioner svenske kroner, sammenlignet med minus 162 millioner svenske kroner i fjor, ifølge meldingen.

lindex
Nyheter
Børs