- Markedsutsiktene er bullish

Meglerhus tar opp dekning av American Shipping Company.

Foto: Faksimile www.americanshippingco.com

Clarksons Platou tar opp dekning av American Shipping Company med kjøpsanbefaling, ifølge TDN Direkt.Kursmålet er på 43 kroner, opplyses det.Meglerhuset ser dermed en oppside på 27 prosent fra dagens nivåer.Videre estimerer meglerhuset at rederiets kredittbalanse til OSG burde bli tilbakebetalt i 2019, og kalkulerer at American Shipping Company vil få en gevinstdel på 29 millioner dollar i 2020.Det betyr at rederiet trolig vil, for første gang i historien, være i gevinstdelingsmodus, som de mener trolig vil løfte aksjen, skriver nyhetsbyrået.Videre skriver Clarksons Platou at «markedsutsiktene er bullish etter vårt syn», med Jones Act MR-rater på 55.000-60.000 dollar per dag, støttet av ingen flåtevekst og en gunstig WTI Houston mot Bonny Light/Brent-spread som insentiverer innenlands råolje over utenlandske ekvivalenter.