Meglerhus anbefaler «kjøp»

DNB Markets hadde på forhånd sett størst risiko knyttet til guidingen for inneværende kvartal.

I forbindelse med dagens Q1-rapport fra Nordic Semiconductor hadde analytikerne i DNB Markets på forhånd sett størst risiko knyttet til guidingen for inneværende kvartal.For 1. kvartal kom omsetningen inn på 53 millioner dollar, mot meglerhusets estimat på 53,5 millioner dollar. EBITDA endte på minus 0,7 millioner dollar, mot DNB-analytikernes estimat på minus 2,2 millioner dollar.«Guidingen for 2. kvartal impliserer en omsetning på 69-74 millioner dollar, mot konsensusforventninger på rundt 71 millioner dollar og vårt estimat på 67,8 millioner dollar», heter det i en fersk oppdatering fra DNB Markets. Kursen stengte tirsdag på 36,60 kroner, og meglerhuset har en kjøpsanbefaling med et kursmål på 52 kroner per aksje.Les også: Tapte penger i 1. kvartal


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også