Meglerhus anbefaler ni aksjer

Børs

Ingen aksjer vrakes i den siste ukeporteføljen fra DNB Markets. Inn i porteføljen kommer derimot Yara.- Fredagens Q1-rapport fra Yara ga ikke den negative responsens i markedet vi i forkant var bekymret for og med oppdateringen tilbakelagt og forventninger om god inntjeningsvekst gjennom de kommende kvartalene ser vi for oss en fortsatt positiv utvikling for verdsettelsen fremover, skriver tallknuserne.Meglerhuset regner med at inntjeningsveksten for Q2 og Q3 vil bli drevet av en kombinasjon av både lavere kostnader og stigende ureapriser.Mens EBITDA for Q1 kom inn på 465 millioner dollar venter DNB Markets at selskapet for Q2 og Q3 vil kunne rapportere en EBITDA på henholdsvis 527 millioner og 618 millioner dollar.- Vi er med det over konsensusforventningene i markedet, og ser i tillegg frem til selskapets kapitalmarkedsdag 26. juni, skriver DNB Markets.Meglerhuset opererer med et kursmål på 480 kroner.Dermed består porteføljen av følgende aksjer:

  • Aker Solutions
  • Entra
  • Equinor
  • Grieg Seafood
  • SR-Bank
  • Telenor
  • Evry
  • Europris
  • Yara
Hittil i år har DNB-porteføljen lagt på seg 14 prosent.

børs
dnb markets
yara
Nyheter
Aksjeanalyse
Børs
Aksjeanalyse