Mer trøbbel for Norsk Hydro

Hydros aluminiumverk på Karmøy ble i natt rammet av en strømstans.

Hydros aluminiumverk på Karmøy ble rammet av en strømstans som startet kl. 03.50 natt til i dag, opplyses det i en pressemelding.Strømtilførselen skal nå være gjenopprettet, men på en lavere strømstyrke enn normalt.Ifølge NTB ser selskapet nå på om årsaken er et nytt hackerangrep«Årsaken til strømstansen er ikke avklart og vil bli undersøkt. Alle tilgjengelige ressurser mobiliseres for å identifisere årsaken og gjenoppta normal produksjon», skriver Hydro.Hendelsen har ifølge meldingen ikke forårsaket personskader.Hydro Karmøy har en årlig produksjon på rundt 270.000 tonn primæraluminium, hvorav 75.000 tonn er fra Karmøy teknologipilot. Karmøy teknologipilot påvirkes ikke av strømstansen.Karmøy-anlegget sysselsetter rundt 500 personer, og støper pressbolt og aluminiumstråd.Les hele meldingen her.


CFO

NattoPharma ASA • Lysaker