Molnes har «avslørt bløffen» - dropper aksjen

Børs

Gaming Innovation Group (GIG) har lagt bak seg et tøft år i aksjemarkedet, hvor vondt har blitt verre for selskapets aksjonærer. Særlig de siste ukene har aksjen fått hard medfart.I skrivende stund omsettes aksjen for 11,70 kroner, ned 3,94 prosent.Nå velger Analysesjef Karl-Johan Molnes i meglerhuset Norne Securities å kutte ut dekningen på aksjen.Molnes har fulgt aksjen i en lenger periode, og opererte med en kjøpsanbefaling fra 15 kroner og opp til 50 kroner. Etter det valgte han å endre anbefalingen til hold og så selg etter at resultatene uteble.Analysesjefen innrømmer at han har stor sans for konsernsjef Robin Reed, og skriver i en rapport at han har gjort en bemerkelsesverdig jobb med å løfte Gaming Innovation Group fra «ingenting» til å bli en aktør.Molnes minner om at han følger mange aksjer i ulike sektorer, og han har de samme kravene til dem alle.En verdiaksje må selvsagt skape verdier mens en vekstaksje må kunne vise til vekst og en vei til lønnsomhet som kan forsvare aksjekursen.- Vår fordel har vært at vi nesten ikke kan noe om gaming, men likevel kunne vi forutse rallyet i aksjen fra 15 til 55 kroner og vi avslørte bløffen om at aksjen skulle gå til 85 kroner bare å se på selskapets mangel på fremgang i hver kvartalsrapport, skriver Molnes i sin siste rapport om Gaming Innovation Group.Mandag 6. mai legger ledelsen frem selskapets kvartalstall.

børs
gaming innovation group
karl johan molnes
Nyheter
Aksjeanalyse
Børs
Aksjeanalyse