Mowi stokker om i toppledelsen

Én mann ryker ut.

Catarina Martins er ansatt som direktør for bærekraft (Chief Sustainability Officer - CSO) i Mowi, går det frem av en børsmelding. Martins har de siste fem årene hatt stillingen som divisjonssjef for miljø og bærekraft (Group Manager of Environment and Sustainability).For å gjøre toppledelsen mer effektiv, skal denne i hovedsak være lokalisert på hovedkvarteret i Bergen. USA-baserte Glenn Flanders går derfor ut av toppledelsen, men vil fortsette i sin nåværende rolle og bruke enda mer tid på investor relations-aktiviteter i Amerika og Asia.Toppledelsen i Mowi fra 8. april 2019 CEO: Alf-Helge AarskogCFO: Ivan VindheimCOO Farming: Per-Roar GjerdeCOO Sales & Marketing: Ola BrattvollCOO Fish Feed: Ben HadfieldChief Technology Officer & Head of Global R&D: Øyvind OalandGlobal Director HR: Anne Lorgen RiiseChief Sustainability Officer: Catarina MartinsHele meldingen her.


Les også