Nå har tiltrådt som børsdirektør

Børs

Håvard S. Abrahamsen har tiltrådt som ny børsdirektør for Oslo Børs og konsernsjef for Oslo Børs VPS Holding, går det frem av en melding mandag.Abrahamsen kommer fra stillingen som partner i PwC, noe han har vært siden 2002. I perioden 2010-2018 var han adm. direktør for PwC Norge.De siste fem årene har Abrahamsen også vært en del av PwCs globale styre. Før hans tid i PwC var han åtte år på Oslo Børs, senest som Direktør Aksjer.Den nye børsdirektøren er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI og høyere revisorstudium fra NHH.Bente A. Landsnes har vært børsdirektør for Oslo Børs og konsernsjef for Oslo Børs VPS siden januar 2006. Hun ønsket å fratre i henhold til sin ansettelsesavtale.Les også: Danske Bank vil ha Landsnes inn i styret

børsdirektør
oslo børs
håvard abrahamsen
bente a. landsnes
Nyheter
Børs