Ni aksjetips fra sjømatanalytiker

Sparebank 1 Markets nedgraderer.

«Selv om våre estimater er noe ned, opprettholder vi våre anbefalinger for de fleste selskapene, bortsett fra Mowi, hvor anbefalingen er tatt ned fra «kjøp» til «hold»», heter det i en oppdatering fra analytiker Thore Tønseth i Sparebank1 Markets.Kursmålet tas ned fra 220 til 215 kroner.Meglerhusets anbefalinger er «kjøp» av Lerøy Seafood, med et kursmål på 75 kroner, ned fra tidligere 78 kroner, og en nøytralanbefaling på Salmar med et kursmål på 445 kroner.«Selg» Bakkafrost, med kursmål på 420 kroner, «kjøp» av Grieg Seafood, med et kursmål 125 kroner, ned fra 130 kroner og «kjøp» av Norway Royal Salmon, med kursmål på 220 kroner.Videre anbefaler meglerhuset «kjøp» av The Scottish Salmon Company, med et kursmål på 20 kroner, kjøp av Akva Group, med kursmål på 80 kroner, ned fra 90 kroner og «kjøp» av NTS, med kursmål på 66 kroner, ned fra 67 kroner.


Les også