Norwegian snur opp på flat børs

Spillselskap forsetter nedgangen.

Det er flatt på Oslo Børs tirsdag. Ved lunsjtider er hovedindeksen ned 0,01 prosent til 889,96 poeng. Det er så langt blitt omsatt aksjer og egenkapitalbevis for 1,1 milliarder kroner. Brent-oljen er ned 0,39 prosent til 70,96 dollar per fat.Av tungvekterne er Equinor ned 0,70 prosent, mens Hydro stiger 0,98 prosent. Adevinta som ble børsnotert forrige uke, er ned 2,86 prosent.Spillselskapet Gaming Innovation fortsetter nedgangen med et fall på 7,71 prosent. Det skjer etter et resultatvarsel fra det svenske spillselskapet Global Gaming 555 , som i går falt 44 prosent på børsen i Stockholm.Ellers tar vi med at Thin Film Electronics fortsetter oppgangen, og stiger 8,53 prosent. Den siste uken er aksjen opp nærmere 30 prosent.Songa BulkDet tidligere tørrbulkrederiet Songa Bulk, hvor Arne Blystad er storaksjonær og styreformann, og Axxis Geo Solutions (AGS) meldte i morges at de har inngått en avtale om fusjon .I henhold til avtalen vil AGS fusjoneres inn i Songa Bulk, som dermed vil overta førstnevntes eiendeler, rettigheter og forpliktelser mot utstedelse av aksjer i Songa Bulk til AGS eksisterende aksjonærer.Songa Bulk regjerer på vinnerlisten med en oppgang på 59,52 prosent til 0,67 kroner. Selskapet har da en markedsverdi på 23,2 millioner kroner.ApptixApptix kunne mandag ettermiddag melde at deres heleide datterselskap, Evimeria EMR AB, har inngått en kontrakt med doctor.se , en ledende svensk online-lege.Kontraktsverdien er i utgangspunktet rundt 2 millioner kroner per år, og doctor.se vil bli en av Evimerias største kunder hittil.Apptix-aksjen suser opp 18,67 prosent.NorwegianMorgan Stanley har tirsdag nedjustert sitt estimat på Norwegian Air Shuttles nettoresultat for 2019 med 1.050 millioner kroner. Årsaken er at 737 Max-flåten midlertidig er satt på bakken. For 2020 kuttes estimatet med 380 milliioner kroner.I åpningen var Norwegian-aksjen ned, men har nå snudd opp og stiger 1,05 prosent til 40,49 kroner.