Norwegian under 40 kroner

Hovedindeksen på Oslo Børs la i dag på seg 0,66 prosent før den sluttet på 884,91 poeng. Det ble omsatt aksjer for nesten 4,15 milliarder kroner.Store selskaper som Telenor og DNB la på seg henholdsvis 1,42 prosent og 0,31 prosent mens Hydro falt 0,11 prosent.Olje/EquinorEt fat Nordsjøolje omsettes for 69,51 dollar, opp 0,20 prosent.- Produksjonskuttene fra Opec og samarbeidslandene gir en fin bakgrunn for høyere priser, og inntil vi ser at amerikansk produksjon gjenoppretter seg, er det lettest for oljeprisen å stige. Så lenge vi ikke ser en stor lagerbygging i de offisielle tallene fra EIA, kan vi få se at den stiger videre, sier senioranalytiker Edward Moya i OANDA, ifølge TDN Direkt.Equinor endte på 194,15 kroner, opp 0,83 prosent.BW LPGNordea Markets oppgraderer anbefalingen på BW LPG-aksjen til kjøp. Ifølge TDN Direkt opererer meglerhuset med et kursmål på 42 kroner. Aksjen hoppet 4,73 prosent til 31,88 kroner.Norwegian under 40 kronerTirsdag morgen ble det klart at amerikanske luftfartsmyndigheter mener det må gjøres mer arbeid med den foreslåtte løsningen på problemene med Boeings 737 MAX-fly før de kan godkjennes. Det var opprinnelig ventet at Boeing kom til å bli ferdig med endringene forrige uke.Norwegian-sjef Bjørn Kjos skriver på Twitter at det har vært gode møter med Boeing, hvor de har diskutert problemene og hvordan de kan manøvrere seg gjennom denne vanskelige situasjonen.Videre har det blitt kjent at Arctic Aviation Assets, et datterselskap av Norwegian, har inngått avtale om salg av to Boeing 737-800-fly, med forbehold om endelig dokumentasjon. Transaksjonen ventes ifølge meldingen å øke selskapets likviditet med 21 millioner dollar etter tilbakebetaling av gjeld, og ventes å gi en positiv egenkapitaleffekt. Salgsprovenyet vil bli brukt til å tilbakebetale gjeld og å øke selskapets likviditet.Aksjen startet onsdagen i pluss men endte på 39,95 kroner etter et kursfall på 1,36 prosent.Det verdsetter Norwegian til 5,45 milliarder kroner. Av dette utgjør verdien av aksjene i Norwegian Finans Holding (Bank Norwegian) 2,14 milliarder kroner. YaraFredag 26. april legger Yara frem sine kvartalstall.- I forkant av rapporten har vi tatt forventningene her ned, som følge av noe lavere etterspørsel i Europa. Samtidig viser interessen i markedet, ikke minst fra utenfor Europa, at ureaprisene kan være i ferd med å bunne ut sesongmessig, skriver DNB Markets i dagens aksjerapport.Meglerhuset opererer med en kjøpsanbefaling og et kursmål på 480 kroner.Onsdag sluttet aksjen på 366,30 kroner, opp 0,41 prosent.Scanship HoldingScanship Holding har gjennom sitt datterselskap Scanship AS inngått en kontrakt for levering av sitt første fullskala landbaserte industrielle MAP som del av et forskningsprogram for organisk avfall. Norsk forskningsråd har garantert for 50 prosent av finansieringen for forskningsprogrammet som har fått navnet VOW.Aksjen klatret hele 20,22 prosent til 10,70 kroner.