Ny direktør i Bryggeriforeningen

Tidligere Senterparti-politiker og First House-partner er ny direktør i Bryggeri- og drikkevareforeningen.

Petter Nome gir seg etter ti år i direktørstolen, og Erlend Vagnild Fuglum overtar direktørjobben. Fuglum kommer fra stillingen som nordisk kommunikasjonsdirektør i Santander. Han har tidligere vært en sentral politiker i Senterpartiet og partner i First House.I en pressemelding sier Fuglum at hans viktigste ambisjon i stillingen er at politikerne skal gi næringen den anerkjennelsen de fortjener, og at det skal føres en politikk som tilrettelegger for produksjon i Norge.– Vi driver verdiskaping og kulturbygging gjennom produkter folk har følelser for. Spørsmålet er om politikerne brenner like mye for at disse produktene faktisk skal produseres i Norge, sier Fuglum.Petter Nome gikk av som direktør i Bryggeriforeningen ved nyttår, og har gått over i en rådgiverstilling. Foreningen har rundt 140 medlemsbedrifter.(©NTB)