Nytt styremedlem i DNB

Norges største bank avholdt tirsdag sin generalforsamling. Der ble en ny person valgt inn i styret.

Børs

Gro Bakstad ble på DNBs ordinære generalforsamling tirsdag valgt som nytt styremedlem for en periode på to år.Bakstad er konsendirektør for divisjon Post i Posten Norge, og har tidligere hatt ansvar for finansområdet samme sted. Hun har også vært økonomidirektør i riggselskapet Ocean Rig som i fjor ble slukt av Transocean. I tillegg er hun blant annet styremedlem i det børsnoterte selskapet Veidekke. Styret i DNB består nå av følgende personer:

  • Olaug Svarva (styreleder)
  • Tore Olaf Rimmereid (nestleder)
  • Karl-Christian Agerup
  • Jaan Ivar Semlitsch
  • Gro Bakstad Vigdis Mathisen (ansatt)
  • Carl Løvvik (ansatt)
  • Jorunn Løvås (ansatt varamedlem)
  • Stian Samuelsen (ansatt varamedlem)

Nyheter
Børs