Øker kursmålet på Scatec Solar

Pareto gjentar hold-anbefaling

Børs

Pareto Securities øker kursmålet på Scatec Solar fra 77 til 82 kroner og gjentar hold-anbefalingen, ifølge en oppdatering fredag ettermiddag. Det skjer etter at selskapet la frem tall for første kvartal i dag tidlig. I skrivende stund står Scatec-aksjen i 86,95 kroner, ned 5,69 prosent. Meglerhuset reduserer sitt EBITDA-estimat for 2019 med fire prosent som følge av svakere produksjon i første kvartal og  utsettelser av enkelte prosjekter til senere på året.Samtidig oppjusteres EBITDA-estimatene for 2020 og 2021 med 6-9 prosent på bakgrunn av økningen på 152 megawatt i ordrereserven i Ukraina, som får en forholdsmessig høyere effekt på selskapets finanser på grunn av tiårige tariffer, skriver Pareto. 

scatec solar
pareto securities
Nyheter
Børs