Oljekjempe har solgt for 90 milliarder

Børs

Den brasilianske oljegiganten Petrobras har ifølge en melding gjennomført salg av eiendeler for 10,3 milliarder dollar, tilsvarende 90 milliarder koner.- I dag er en viktig dag for Petrobras, med gjennomføring av tre relevante transaksjoner. (..), kommenterer konsernsjef Roberto Castello Branco i meldingen.Selskapet selger 90 prosent av andelen sin i Transportadora Associada de Gás til en gruppe dannet av Engia og det kanadiske fondet Caisse de Dépôt et Placement du Québec for 8,6 milliarder dollar.50 prosent av andelene (working interest) i Tartaruga Verde-feltet og Module III av Espadarte-feltet selges samtidig til Petronas Petróleo Brasil for 1,29 milliarder dollar.Andeler i 34 produserende onshore-felter selges til Potiguar E&P.

petrobras
Nyheter
Børs