Resultatskrell for Vendela Kirsebom

Eks-supermodell tjener mindre, men opprettholder utbytte.

Børs

Vendela Kirsebom noterer en nedgang på både topp- og bunnlinje for 2018. Den tidligere supermodellens Vendela Production AS tjente i 2018 40 prosent mindre enn det selskapet gjorde året før.Årsresultatet for fjoråret endte på 0,64 millioner kroner, mot 1,04 millioner kroner i 2017.En rekke samarbeidKirsebom tar fremdeles modelloppdrag, samtidig som hun jobber med egne produkter. I samarbeid med Helena Cosmetics har hun lansert hår- og hudpleieproduktene «Vendela», og sammen med Nordic Eyewear har Kirseboom gjennom de siste ti årene utviklet en brillekolleksjon.Hun har også utviklet en smykkekolleksjon med David Andersen og el-sykkel med Merida. I tillegg har Kirsebom et samarbeid med First Hotels.Inntektene i 2018 beløp seg til 2,91 millioner kroner, mot 3,33 millioner kroner året før.  Samtidig som inntektene opplever en nedgang på 13 prosent, øker kostnadene. Sum kostnader endte for selskapet på 2,10 millioner kroner, mot 1,95 millioner kroner i 2017.Driftsresultatet ble for fjoråret på 0,81 millioner kroner, mot 1,37 millioner kroner året før.En halv mill. i utbytteDen tidligere supermodellen, som er eneste eier og daglig leder, tok i fjor ut et utbytte fra selskapet på en halv million kroner, tilsvarende beløp som i 2017. Til tross for lavere inntekter, økte totale lønnskostnader, som beløp seg til 1,32 millioner kroner, mot 1,08 millioner kroner året før.

vendela kirsebom
supermodell
vendela production as
Nyheter
Børs