SEB slår analytikernes forventninger

Driftsresultatet var over 300 millioner svenske kroner bedre enn ventet. 

Børs

SEB fikk et driftsresultat på 5.864 millioner svenske kroner i 1. kvartal 2019, ifølge selskapets kvartalsrapport tirsdag.Det var ventet et driftsresultat på 5.542 millioner kroner, ifølge estimater innhentet av Infront Data, skriver Dagens Industri på nett.Bankens netto renteinntekter ble 5.345 millioner kroner, mot ventet 5.414 millioner kroner.Bankens netto finansinntekter ble 2.118 millioner svenske kroner, mot 1.512 millioner kroner i 4. kvartal, som følge av høyere kundeaktivitet. På forhånd var det ventet et resultat fra segmentet på 1.447 millioner svenske kroner.- Den høye aktiviteten innen foretakstransaksjoner i 4. kvartal 2018 påvirket også første kvartal 2019, skriver SEB.Ifølge kvartalsrapporten vil banken se på og investere i ny teknologi og prosesser for å forebygge økonomisk kriminalitet.- SEB vil se på nye typer samarbeid mellom banker, tilsyn og kriminalitetsbekjempende myndigheter, skriver konsernsjef Johan Torgeby i rapporten.SE HELE RAPPORTEN HER.

seb
kvartalsrapport
kvartalstall
Nyheter
Børs